Tribes & Nomads magazine

Tribes & Nomads magazine

Na jarenlang freelancen of in dienst geweest te zijn als eventplanner en producer besloot ik samen met mijn goede vriendin Denise een eigen bedrijf op te richten; Tribes & Nomads Ibiza. We hadden prachtige events en producties op de planning toen ineens het coronavirus toesloeg. Er werd niet meer gevlogen en ons werk was ineens tijdelijks niet mogelijk. Net gestart, barstend van de energie en ideeën, en alles werd in een klap van tafel geveegd. Totdat we op het idee kwamen om een Tribes & Nomads Ibiza magazine te maken. Daar kregen we zelf ook weer energie van! En daardoor kun jij even in de Ibizasfeer komen voordat je zelf in juli weer het vliegtuig in mag stappen.

We interviewde andere ondernemers op Ibiza vanuit huis en wilde je echt een inkijkje geven in het leven van vele moeders en ondernemers op Ibiza. We dromen allemaal wel eens van hoe het nou echt is om in het buitenland te wonen… De moeders die wij interviewden waren daar heel eerlijk over, de mooie en moeilijkere kanten zijn allemaal gedeeld. Maar ze delen ook waardevolle tips voor iedereen die droomt van een soortgelijk avontuur.

Maar buiten dat is er zoveel meer te lezen. We geven tips over hoe je een evenement onvergetelijk maakt, over het bouwen van een merk, geven je een kijkje op de set van een hele gave fotoshoot op Ibizawaar wij de lokale productie voor deden en lees je alles over de laatste trends op het gebied van mode, interieur en bruiloften.

Ik hoop dat we je kunnen inspireren met 100% Ibiza content, dat we met veel liefde gemaakt hebben. 88 pagina’s leesplezier en helemaal verantwoord dankzij de digitale uitgave die je zo op je laptop, tablet of telefoon kunt lezen. Voor slechts 5,99 euro is het magazine hier te krijgen: https://tribesandnomads.peggypay.com

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Laat het ons gerust weten of neem je een kijkje op onze website www.tribesandnomads.com!

Geen reactie's

Geef een reactie