Local fixer en event planner op Ibiza

Over Juliette

Na 27 jaar in Nederland gewoond te hebben gooide ik het roer om. Ik vertrok zeven jaar geleden met mijn (toen nog) vriend naar Ibiza om erachter te komen of de zon, zee, natuur en het freelance werk mijn leven zou verrijken. Ik was zo toe aan avontuur en het kantoorleven paste mij niet goed. We verkochten ons huis in Nederland, zeiden onze vaste baan op en vlogen naar het prachtige Ibiza.

In de afgelopen jaren op Ibiza trouwden we, werd ons gezin uitgebreid met een prachtige dochter Fay, een zoon Quin, twee honden, een kat en twee konijnen. We wonen met ontzettend veel plezier op het platteland van Ibiza in een finca van 200 jaar oud. Een huis in de heuvels omgeven door olijfbomen en stenen muurtjes, tussen de Ibicenco boeren en waarbij de geiten met grote regelmaat om ons huis heen lopen. De bellen die zij om hun nek dragen geven het echte boerenleven gevoel.

In Nederland rondde ik de opleiding HBO Communicatie management af, waarna ik met veel plezier en bedrevenheid gewerkt hebt in de non-profit sector. Ik schreef speeches en persberichten voor Slachtofferhulp Nederland, organiseerde evenementen en deed freelance werk voor verschillende partijen. Het zelfstandig werken smaakte absoluut naar meer.

Eenmaal op Ibiza heb ik nog voor een aantal Nederlandse opdrachtgevers communicatiewerk gedaan, een Time to Momo reisgids over Ibiza geschreven maar heb ik ook op waanzinnige evenementen en producties mogen werken als producer & event planner. Daarna werd Tribes & Nomads opgericht. Ik heb dingen meegemaakt waar ik in Nederland nog niet eens van durfde te dromen. Het plannen, regelen en organiseren zit in mijn bloed. Ik vind het geweldig om te doen en deel maar al te graag mijn passie over het prachtige eiland.

Zoals de Spanjaarden zo mooi zeggen; Disfruta La Vida – geniet van het leven! En dat is precies waar we mee bezig zijn en ook nog lang mee door willen gaan.