Communicatie & Social Media Expert

Over Juliette

Na 27 jaar in Nederland gewoond te hebben gooide ik het roer om. Ik vertrok zeven jaar geleden met mijn (toen nog) vriend naar Ibiza om erachter te komen of de zon, zee, natuur en het freelance werk mijn leven zou verrijken. Ik was zo toe aan avontuur en het kantoorleven paste mij niet goed. We verkochten ons huis in Nederland, zeiden onze kantoorbaan op en vlogen naar het prachtige Ibiza.

 

In de afgelopen jaren op Ibiza trouwden we, werd ons gezin uitgebreid met een prachtige dochter Fay, een zoon Quin, twee honden, een kat en drie konijnen. We wonen met ontzettend veel plezier op het platteland van Ibiza in een finca van 200 jaar oud. Een huis in de heuvels omgeven door olijfbomen en stenen muurtjes, tussen de Ibicenco boeren en waarbij de geiten met grote regelmaat om ons huis heen lopen. De bellen die zij om hun nek dragen geven het echte boerenleven gevoel.

 

In Nederland rondde ik de opleiding HBO Communicatie management af, waarna ik met veel plezier en bedrevenheid gewerkt hebt in de non-profit sector. Ik schreef speeches en persberichten voor Slachtofferhulp Nederland, organiseerde evenementen en deed freelance werk voor verschillende partijen. Het zelfstandig werken smaakte absoluut naar meer.

 

Eenmaal op Ibiza heb ik nog voor een aantal Nederlandse opdrachtgevers communicatiewerk gedaan, een Time to Momo reisgids over Ibiza geschreven maar heb ik ook op waanzinnige evenementen en producties mogen werken als producer & event planner. Ik heb dingen meegemaakt waar ik in Nederland nog niet eens van durfde te dromen. Daar kreeg ik zoveel vertrouwen van dat ik samen met mijn beste vriendin Tribes & Nomads oprichtte. Kort daarna gooide covid-19 roet in het eten. We maakten een Tribes & Nomads magazine en ik fotografeerde steeds meer voor klanten en ons eigen bedrijf. Evenementen en producties plannen zijn op dit moment nog lastig, daarom benut ik deze tijd zo nuttig mogelijk met communicatiewerk. In samenwerking met mijn man van RAW Material kan ik je helpen bij het ontwikkelen van een brand identiteit, marketing plan, het opzetten van al je communicatiemiddelen en dan ook nog prachtig vormgegeven met grafische designs of illustraties.

Zoals de Spanjaarden zo mooi zeggen; Disfruta La Vida – geniet van het leven! En dat is precies waar we mee bezig zijn en ook nog lang mee door willen gaan.