Time to Momo reisgids over Ibiza

Als je op vakantie gaat wil je vaak niks liever dan de tips lezen van een local. Zij kennen de leukste en meest bijzondere plekjes, de beste restaurants en mooiste stranden. Toen ik in januari van dit jaar sprak met de uitgever Momo Media omdat ze overwogen een reisgids te maken over Ibiza en mij vroegen om als local de gids te gaan schrijven twijfelde ik geen moment. Alle geweldige plekjes die ik de afgelopen jaren ontdekt had wilde ik dolgraag delen met meer mensen.

Het resultaat ligt sinds oktober in de winkel – de time to momo  Ibiza reisgids (voorheen 100% reisgids). De gids bevat 4 routes, 2 autoroutes en 2 wandelroutes, om de prachtige natuur, beste restaurants en cafés, leukste winkeltjes en mooiste cultuurplekken te verkennen. Elke route bevat 35 adressen. Uiteraard gaat het je niet lukken om in 1 route op 8 plekken te gaan eten, maar dankzij de tips en omschrijvingen kun je zelf jouw ideale selectie maken om jouw ideale Ibiza beleving te ervaren.

Ga van de bekende wegen af of wandel door de verborgen straatjes om het echte Ibiza te ontdekken!

De reisgids is online verkrijgbaar bij de grotere webshops als Bol.com, maar ligt ook in de boekhandels. Ben je gelijk van plan om je reis naar Ibiza te boeken, boek dan je hotel via www.timetomomo.com en krijg je de reisgids gratis thuis gestuurd. Ik heb de gids met veel plezier geschreven en dankzij de bijbehorende app heb je altijd de meest actuele informatie over de adressen bij de hand tijdens je vakantie.

Ben jij klaar om het eiland te ontdekken door de ogen van een local?

1 Reactie
  • Avatar
    Alex Kristo
    Geplaatst op 21:14h, 23 mei Beantwoorden

    Ga ik zeker kopen. Thx.

Geef een reactie