Mijn favoriete Balinese sieraden

Toen ik zwanger was van Quin ontdekte ik via Instagram al de prachtige sieraden van Flowerpower Design. De ontzettend leuke huismuts Rachel van Sas draagt vrijwel altijd de mooie sieraden van Flowerpower Design, die gemaakt zijn door haar zus. Vanaf het moment dat ik de sieraden gezien had op Etsy wist ik dat ik een ketting wilde bestellen met de initialen van Fay en Quin op de goudkleurige muntjes gecombineerd met mijn geboortesteen.

Toen Quin eenmaal ter wereld was gekomen vond ik het een mooi moment om de ketting te bestellen. En potverdikke wat is het mooi. Je ziet dat het met zorg is gemaakt, met zorg is verpakt en dat het echt een origineel item is. Daar geef ik graag iets meer aan uit. Zeker omdat het ook lang mooi blijft.

Je ziet dat het met zorg is gemaakt, met zorg is verpakt en dat het echt een origineel item is.

De ketting is in het begin vrij glimmend goudcoating op messing maar wordt na verloop van tijd iets valer. Als je het graag glimmend houdt kun je het poetsdoekje wat erbij geleverd wordt gebruiken om het weer op te poetsen. Houd je juist meer van vintage sieraden, dan hoef je het niet of nauwelijks op te poetsen.

Sinds ik de ketting binnen heb draag ik het elke en leukt het werkelijk waar elke outfit op. Anne, de eigenaar van Flowerpower Design is nu weer op Bali om een nieuwe collectie te ontwikkelen en als ze terug is ga ik zeker kijken wat ze weer voor moois gaat toevoegen aan de webshop.

Geen reactie's

Geef een reactie